Over ons

De plafond-en wandprofessionals
In bedrijven, scholen, winkels en tal van andere ruimtes vormen systeemplafonds en wanden een ideale oplossing. Systeemplafonds onttrekken op een fraaie wijze leidingen en installaties aan het oog én zijn eenvoudig toegankelijk voor onderhoud of uitbreiding. Als u kiest voor Systeemplafonds Helmond voegt u aan die voordelen nog een belangrijke toe: de garantie van een goed product en een solide onderneming. Wij vertalen uw praktische en esthetische wensen naar een hoogwaardig plafond op maat. Plafonds of wanden die voldoen aan alle bouwkundige normen ten aanzien van brandveiligheid, geluidsisolatie en duurzaamheid.
Systeemplafonds Helmond is medio de jaren 90 uit Elektro Vogels ontstaan. Deze combinatie heeft voor u een b
elangrijk voordeel: systeemplafonds, wanden én installaties worden door één organisatie uitgevoerd. Hierdoor verloopt de communicatie beter en worden kosten en tijdsduur in de hand gehouden. 

Een palet van plafonds en wanden
De keuze in systeemplafonds is enorm. Dat kunt u zelf zien in onze ruime showroom in Helmond. Daar tonen wij u graag welke mogelijkheden er allemaal zijn voor wat betreft kleur, materiaal, toepassing en uitstraling. Samen met u kijken we aan welke eisen uw systeemplafond moet voldoen en wat in uw ruimte de beste én de mooiste oplossing is. Uiteraard houden we terdege rekening met uw budget en met de planning van uw bouw- of renovatieproject. Voor systeemwanden of metal-stud wanden is Systeemplafonds Helmond een goede keuze. Alle expertise omtrent toepassingen en voordelen is bij ons aanwezig. Voordelen ten opzichte van traditionele bouw zijn onder andere de mogelijkheid om installaties in te bouwen, het lichte gewicht op verdiepingsvloeren, de geluidsisolerende kwaliteiten en de snelheid waarmee gebouwd kan worden.

Een kei in combinaties
Een verbouwing of renovatie verloopt altijd beter als verschillende partijen intensief samenwerken. Zo werkt het tijd- en kostenbesparend als het systeemplafond én bijvoorbeeld de lichtarmaturen tegelijkertijd gemonteerd worden. Om dat mogelijk te maken werken wij nauw samen met Elektro Vogels, een installatiebedrijf dat thuis is in alle soorten installaties. Doordat de installatiespecialisten en onze mensen dezelfde visie op efficiency en kwaliteit hebben, bent u altijd verzekerd van een totaalpakket dat op tijd wordt geleverd én dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Samenwerken aan het volgende project?
Neem contact op

Kennismaken